13 reasons why seizoen band

Dit is waarom er geen nieuw seizoen van 13 Reasons Why komt

Het laatste seizoen van 13 Reasons Why staat pas net op Netflix, maar jij als fan hebt alle afleveringen inmiddels vast al bekeken. Doei fave serie, hallo zwart gat! Maar, waarom komt er eigenlijk geen nieuw seizoen?

Geen nieuw seizoen van 13 Reasons Why

Aan het aantal kijkers lag het niet, want de serie is onwijs populair. Toch heeft de maker ervoor gekozen om er een eind aan te breien. Hij vond dit het perfecte moment om afscheid te nemen van de personages, zo vertelde hij bij Entertainment Weekly:

‘Ergens halverwege het maken van seizoen 2, toen duidelijk werd dat we de kans zouden krijgen om meer seizoenen te maken, voelde ik vrij snel dat het een verhaal van vier seizoenen moest worden. Ik ben altijd een beetje achterdochtig over shows op de middelbare school die langer zijn dan vier seizoenen, omdat de middelbare school vier jaar duurt. Dus als middelbare school shows op de een of andere manier zeven of acht seizoenen lang worden (begrijp me niet verkeerd, ik bekijk ze allemaal), dan heb ik de neiging om een ​​beetje wantrouwig te worden over iets dat begon als een middelbare school show.’

Lees ook:

Beeld: DAVID MOIR/NETFLIX © 2020 / Bron: CosmoGIRL!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen