riverdale

Dit is wat we weten over Riverdale seizoen 4

Het derde seizoen van Riverdale is helemaal voorbij en als je het hebt gezien, weet je dat er een hoop gaat veranderen in het volgende seizoen. Lees snel verder om te lezen wat er bekend is over het vierde seizoen!

Wanneer?

Vorig jaar kwam het nieuwe seizoen van Riverdale in oktober op Netflix, dus laten we hopen dat dat dit jaar weer het geval zal zijn. Fingers crossed! 

Mama Archie

In het einde van seizoen drie zagen we dat de vader van Archie, Fred Andrews, de stad heeft verlaten voor een zakenreis. Toen kwam de moeder van Archie terug, dus grote kans dat zij een grotere rol gaat spelen in het volgende seizoen. We like that! 

Fred Andrews overlijdt

In een interview liet de maker van Riverdale weten dat ze niet te gehaast wilden omgaan met de dood van Luke Perry en vertelde dat hij in de serie niet voor altijd op zakenreis zal zijn. De dood van Archie’s vader gaat een belangrijke rol spelen in het leven van Archie in seizoen vier. 

Josie gaat touren in New York

Josie nam al eerder afscheid van Archie, omdat ze samen met haar vader zou gaan touren in New York. De girl komt dus ook niet terug, maar we zullen haar wel zien in de Riverdalespin-off, Katy Keene.

All together now

In het laatste seizoen waren Archie, Jughead, Betty en Veronica vooral bezig met hun eigen ding. Zo waren Jughead en Betty bezig met het mysterie van de Gargoyle King, Archie met het boksen en Veronica met haar vader en eigen business. Maar, omdat het senior year is, willen de makers dat ze in seizoen vier weer samenkomen. Can’t wait! 

Beeld: Instagram

LEES OOK:


Gerelateerde artikelen