temptation island nieuw seizoen temptation island vips 2020 kampvuur Arda Elke Temptation-verleider naar huis gestuurd Zach Temptation Island song overleeft relatie Temptation Island Elke Temptation Island zach gay temptation island mannelijke verleiders

Dít koppel presenteert de nieuwe editie van Temptation Island

Yay! Het is bijna zover: binnenkort kun jij weer genieten van een nieuwe editie van Temptation Island. Dit seizoen van Temptation staat vol met verrassingen en is compleet anders dan voorafgaande seizoenen en een voorbeeld daarvan is het presenteerduo!

Nieuwe editie Temptation Island

Niemand minder dan Monica Geuze en Kaj Gorgels presenteren de compleet nieuwe editie van de populaire realityshow. Na het succes van Temptation Island en Temptation Island: VIPS komt Videoland dit najaar met een compleet vernieuwde editie. In de nieuwe Temptation Island: Love or Leave is de vraag niet of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar of ze met de ware zijn. De partners gaan als het ware als ‘single’ het avontuur aan. Deze keer geen verleiders, maar vrijgezellen op zoek naar een serieuze relatie. Tijdens de dates krijgen de singles en de partners de kans om elkaar beter te leren kennen.

Monica en Kaj

Het presentatieduo Monica Geuze en Kaj Gorgels filmen momenteel de opnames in Italië. Voor Monica is het een droom die uitkomt, aangezien ze al jaren groot fan is van de show. Beste vriend Kaj heeft er ook héél veel zin in om met zijn goede vriendin dit nieuwe seizoen te presenteren. Ga jij het nieuwe seizoen volgen?

Image 1
Beeld: rtlbeeldbank.nl

Temptation Island: Love or Leave is vanaf november uitsluitend te zien op Videoland!

Lees ook:

Beeld: Instagram @temptationisland/ Bron: rtl.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen