2017 was een geweldig jaar vol met nieuwe albums van de vetste artiesten en bands. Maarreh, wat kunnen we in 2018 verwachten? Let’s take a look!

Camila Cabello

We hoeven niet lang te wachten op Camila haar debuutalbum. Camila komt 12 januari al uit! Wow, dat is echt snel… Op deze plaat staat of course haar song Havana, maar natuurlijk ook heel veel nieuwe nummers!

Charlie Puth

Charlie Puth’s Voicenotes komt uit op 19 januari en is alweer zijn tweede album. De zanger laat weten dat er minder love ballads op staan dan zijn vorige album. And he’s right, luister maar eens naar de poppy sound in How Long!

Selena Gomez

Het is al twee jaar geleden dat Selena haar album Revival uitbracht. In 2017 dropte ze de songs Bad LiarFetish en Wolves. Ook stond ze op Kygo’s track It Ain’t Me. Goed nieuws: in 2018 komt er een album! Wanneer is nog niet bekend.

Louis Tomlinson

Harry Styles en Niall Horan brachten beide hun debuutalbum uit in 2017. Enneh, Louis dan? In totaal had hij drie tracks, die allemaal eindigen met ‘You’: Back to You en Miss You. Zijn album kunnen we verwachten in 2018. We can’t wait!

Liam Payne

Ook deze 1D-boy is lekker bezig! Zijn songs Strip That Down en Bedroom Floor zijn echt catchy. Volgens Liam verschijnt zijn album in januari. Alleen is er nog steeds geen officiële datum! Dat wordt spannend…

Zayn

Zayn was de eerste boy van 1D die een eigen album had. Mind of Mine is al meer dan anderhalf jaar jaar oud. Tijd voor een nieuw album! Right?! De zanger zei in een interview dat zijn volgende plaat ‘de komende maanden’ komt. Yes please!

LEES OOK:

Beeld: Brunopress, YouTube.