YAY! Vanaf 27 mei begint Love Island Nederland eindelijk. De singles gaan op zoek naar hun ware liefde in een grote villa, maar dat verloopt natuurlijk niet vlekkeloos…

Martin

Martin is 22 jaar oud en komt uit Londen. De cutie is professioneel bokser en model. Ondanks dat hij single is, weet hij wel genoeg aandacht te krijgen van de ladies. Helaas heeft hij de ware nog niet gevonden.

Lotte

De knappe Lotte is 22 jaar en komt uit Amstelveen. De girl zoekt een man met een strak lijf en een stralende glimlach.

Stenn

Deze knappe, Vlaamse boy is 19 jaar. Stenn valt op brunettes die iets kleiner zijn dan hijzelf. Ze mag tatoeages hebben, maar liever geen neplippen of een grote kont.

Kaat

Kaat is 25 jaar en haar tactiek om mannen aan de haak te slaan,is door hard-to-get te spelen. De cutie zegt dat ze best ongeduldig kan zijn, dus wij zijn benieuwd of Kaat haar ideale liefde vindt.

Noah

Deze 22-jarige hottie komt uit Amsterdam en is een vlotte babbelaar. Zijn toekomstige girlfriend moet daarom ook graag willen kletsen met Noah.

Aleksandra

De Pools-Italiaanse Aleksandra is 24 jaar en hoopt nu echt een lover te vinden. Haar moeder is erg belangrijk voor haar, dus haar toekomstige partner moet goed overweg kunnen met de mommy.

Matthy

Matthy is 26 jaar en komt uit Oisterwijk. Deze handsome dj is 1.92(!) meter lang en hoopt een sportieve vrouw te vinden die niet op haar mondje is gevallen.

Chey

Model Chey is 24 en komt uit Amsterdam. Haar toekomstige lover moet sportief zijn, maar niet té gespierd. Omdat de cutie vaak weg is moet hij wel zin hebben om veel te appen en te FaceTimen.

Jarne

De 24-jarige Jarne date graag en hoopt daarmee zijn ideale vrouw te vinden. De handsome valt op natuurlijke meisjes die uitdagend, intimiderend, stijlvol, zelfverzekerd en intelligent zijn. Dat is niet niks!

 

Sebastiana

Sebastiana is naar eigen zeggen een enorme betweter die altijd gelijk heeft. De girl heeft geen zin meer in bad boys, maar een beetje stoer mag hij wel zijn. Sebastiana is 23 jaar en komt uit Aartselaar.

Wij wensen de koppels veel succes en hopen dat zij hun ware liefde gaan vinden op Love Island!

Beeld: Instagram, RTL Nederland 

LEES OOK: