Dít zijn de Love Island koppels na de herkoppeling

De eerste week is alweer voorbij op het eiland van de liefde! Maar een nieuwe week betekent ook nieuwe koppels, spannend…

Let op! Dit bericht bevat spoilers!

De mannen mochten kiezen met welk meisje ze een koppel wilden vormen. Dit zorgde voor erg veel spanning, omdat één meisje naar huis moest…

Als eerste mocht Mac een girl kiezen, natuurlijk wisten we allemaal al voor wie hij zou kiezen. ‘Ik kies deze dame, omdat we heel veel gemeen hebben en heel veel met haar kan lachen.’ Hij koos voor Sha!

Sha & Mac

 

Daarna was Daniël aan de beurt. Dit was erg spannend, want zou hij voor een van de nieuwe dames kiezen of toch weer voor Melody. ‘Ik kies voor de dame waarmee ik al heel vriendschappelijk ben en verder mee kan, ik gun het haar om iemand anders te vinden.’ Heel lief dit! Hij koos voor Melody, ze was hem super dankbaar.

Melody & Daniël

 

De vrijgezelle Thijs mocht ook een keuze maken. Het was allang duidelijk dat hij Lisa terug wilde. ‘De dame waarmee ik een koppel vormen is de dame waarmee ik hele leuke gesprekken heb en waarbij ik me heel erg goed voel.’ Dit was natuurlijk Lisa! Deze love birds zijn weer back together!

Lisa & Thijs

 

Luca is aan de beurt. Dit koppel was wel voorspelbaar. ‘De reden dat ik voor deze dame kies is omdat ik met haar een hele goede klik heb, we kunnen samen heel veel lachen.’ Alicia was de gelukkige. Cute.

Alicia & Luca

 

Nu was het de tijd voor Ziggy. ‘Ik kies voor deze dame, omdat haar persoonlijkheid me erg aanspreekt en ze me dagelijks positief verrast.’ Natuurlijk koos Ziggy voor de pretty Victoria.

Victoria & Ziggy

 

Als laatste was de keus aan Ray. Hij moest kiezen tussen Valerie en Chayenne. Dit was een erg spannend moment, want wie zou er nu naar huis moeten? ‘De dame die ik kies, is de dame die heel mooi is en die ik heel graag beter wil leren kennen.’ Chayenne was de lucky lady!

Chayenne & Ray

 

Het was super sad dat Valerie naar huis moest, omdat ze bijna geen kans heeft gekregen voor de liefde. We hopen allemaal dat Valerie snel gelukkig zal worden en een leuke vriend vindt!

 

Beeld: Instagram @loveislandrtl

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen