Wie Is De Mol

Dit zijn de mol en de winnaar van Wie Is De Mol 2020

Afgelopen zaterdag was het zover: de finale van Wie Is De Mol. Een spannende finale waarbij de kijkers er éindelijk achter kwamen wie de mol was en wie het programma heeft gewonnen.

De mol van Wie Is De Mol

Het was een superspannende finale waar alle oud-kandidaten en de finalisten bij waren. Dit gebeurde in het Vondelpark in Amsterdam op de gepaste 1,5 meter afstand en zonder publiek. Ruim 3,6 miljoen kijkers zagen de ontknoping. Jeroen Kijk in de Vegte onthulde dat hij de mol was! De kijkers zagen hoe de radio-dj de meest doordachte streken uithaalde om de groep dwars te liggen.

De winnaar doneert winst aan het goede doel

Nikkie de Jager, oftewel NikkieTutorials, is de grote winnaar van het jubileumseizoen van Wie Is De Mol. Zij ging naar huis met de pot van meer dan €12.000,-. In de finale-aflevering van het programma vertelde Nikkie dat ze de volledige winst schenkt aan KWF Kankerbestrijding ter ere van haar overleden broertje Mikai. Supermooi! Op Instagram schrijft Nikkie zelf een bijzonder bericht: ‘Het winnen van het All Star-seizoen voelde alsof ik het deed voor en met Mikai. Ik hoop dat ik je trots heb gemaakt, vriendje’. Wij weten wel zeker dat Nikkie dit gedaan heeft!

Verliezer

Tygo Gernandt is voor de tweede keer op rij de verliezend finalist van Wie Is De Mol. Hij kijkt net zoals ons uit naar het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol die begint op 2 januari 2021!

Had jij gedacht dat Jeroen de mol zou zijn?

Lees ook:

Beeld: Instagram @wieisdemol.avrotros / Bron: rtlboulevard.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen