temptation island nieuw seizoen temptation island vips 2020 kampvuur Arda Elke Temptation-verleider naar huis gestuurd Zach Temptation Island song overleeft relatie Temptation Island Elke Temptation Island zach gay temptation island mannelijke verleiders

Doen deze koppels mee aan Temptation Island VIPS 2020?

OMG! Temptation Island VIPS 2020 gaat bijna van start en we kunnen ons voorstellen dat jij net zo benieuwd bent naar de koppels als wij. Zijn dit hints van de nieuwe deelnemers?

Koppels Temptation Island VIPS 2020

We moeten je alvast even waarschuwen: je leest geen oud artikel, het is 2020. Waarom we dit zeggen? Omdat het erop lijkt dat Niels en Rosanna voor de derde keer het avontuur aangaan. WHUT?!

Zach en Noemi

Bij de volgende deelnemer zal je ook twee keer moeten lezen. Dat is namelijk Zach, die ene guy die overduidelijk is gezakt voor de relatietest in Temptation Island 2020. Hij vertelde EOTB interessant te vinden, maar met zijn nieuwe girlfriend, komt hij eerder in aanmerking voor Temptation Island VIPS. Okay…

Zwanetta en Irvingly

Een andere oude bekende van het programma beweerd ook sterk genoeg te zijn voor de relatietest. Zwanetta was eerder te zien als verleidster, maar nu ze een vriend heeft, ziet ze het wel zitten om als koppel mee te doen. De girl wil wel dat er een groot geldbedrag tegenover staat. Spannend!

Lisa en Jay

Tot slot: Lisa en Jay. De babe was eerder te zien in Ex On The Beach: Double Dutch en stond bekend onder de naam: ‘psycho queen’. Nu heeft ze hottie Jay aan de haak geslagen en op TikTok hinten ze op een deelname aan Temptation Island VIPS.

Wij zijn heel benieuwd naar dit seizoen. Jij?

Lees ook:

Beeld: Instagram: @temptationisland| Bron: Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen