Niels en Rosanna Temptation Island

Doen Niels en Rosanna voor de derde keer mee aan Temptation Island?

Oh my gosh, het lijkt erop dat Niels en Rosanna voor de derde keer meedoen aan Temptation Island. Rosanna hintte op een derde deelname via Instagram. Say whut?!

Niels en Rosanna Temptation Island

De love birds hebben al twee keer meegedaan aan Temptation Island. De eerste keer ging Rosanna de mist in met Alex: ‘Ik ga vieze dingen met je meisje doen.’ De twee keer viel Niels voor de charmes van verleidster Fabiola. Toch komen de twee elke keer bij elkaar terug en zijn ze inmiddels zelfs verloofd. Willen ze nou echt voor de derde keer meedoen?

Instagram

Als een volger via Instagram aan Rosanna vraagt wanneer ze met Niels voor de derde keer aan Tempamee gaat doen, antwoordt ze: ‘binnenkort’. OMG, het lijkt er dus echt op dat we de twee binnenkort voor de derde(!) keer in Temptation Islandterugzien.

Wat vind jij ervan dat ze voor de derde keer mee willen doen?

Lees ook:

Beeld: VIJF | Bron: RTL Boulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • harmony
    harmony
    Reactie: Dat wordt dus geen temptation island kijken! Die twee zijn camerageil en doen alles voor aandacht Makers zijn wanhopig en forceren te veel Kan niet wachten tot de USA versie weer begint Daar heerst een volwassen mindset, repsect en echte spanning
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen