Dove Cameron vertelt voor het eerst over haar struggle met anorexia… Wow!

‘Ik at niet meer’

De Liv & Maddie actrice worstelde vroeger met een zware vorm van anorexia. ‘Het was zo erg dat ik soms dagen lang niets at. Ik geloofde echt dat ik superskinny moest zijn om geliefd, geaccepteerd en good enough te zijn.’ OMG… heftig!

little

A post shared by ♡DOVE♡ (@dovecameron) on

Friends in Hollywood

De girl kwam erachter dat veel van haar fans in Hollywood ook lijden aan de ziekte. ‘In Hollywood proberen girls zo dun mogelijk te zijn. Niet allemaal, maar a lot of them’.

Dove bereikte haar grens toen die meiden hun fans health advice gaven. Ze vertelden dat als ze minder zouden eten ze er hetzelfde uit zouden zien en dat ze er zo uit zouden moeten zien… Whut! Het maakte Dove personaly upset, omdat het een leugen is. ‘That’s not OK. Dat is geen role model. Ik realiseerde me dat ik het role model wilde zijn die ik zelf nodig had toen ik jonger was’. Yas, girl!

I don’t care

Tegenwoordig geeft Dove er niets meer om wat anderen van haar en haar looks vinden. ‘Ik heb hard gewerkt om gezond te worden. I don’t care als iemand zegt dat ik niet meer zo dun ben als vroeger. Zolang ik maar happy en healty ben’. Keep that in mind!

real life posts. it’s bunny socks

A post shared by ♡DOVE♡ (@dovecameron) on

Beeld: Brunopress, Instagram (@dovecameron) 

[shoppable_snippet id=1f88]

LEES OOK: