dylan en cole sprouse

Dylan Sprouse in tranen door tweelingbroer

Remember dat Cole Sprouse in een nieuwe movie zou gaan spelen? Die movie heet: Five Feet Apart en het blijkt een erg emotionele film te zijn: Dylan Sprouse hield het niet droog tijdens de première. Cutie!

https://www.instagram.com/p/Bu6BwUFndkb/?utm_source=ig_embed

Brotherhood

Natuurlijk postte Riverdale hunk, Cole Sprouse, op Instagram dat hij enorm trots is op de film waar hij en zijn collega’s de afgelopen maanden druk mee bezig zijn geweest. Maar Zack en Cody, uhm wij bedoelen Cole en Dylan, zouden geen broers zijn, als de een de ander niet zou pesten en daarom schreef Cole nog iets grappigs bij zijn foto: ‘Mijn broer en vader laten huilen in een kamer vol jonge vrouwen en zakenmensen is iets waar ik de rest van mijn leven om zal lachen.’ LOL!

Reactie Dylan

Dylan Sprouse postte ook en foto en reageerde op zijn tweelingbroer: ‘Erg trots op Cole Sprouse voor al zijn harde werk in Five Feet Apart, ook al is hij gekleed als Spongebob die naar zijn schoolgala gaat.’ Wij vinden het supercute dat Dylan zijn broer zo support en alleen maar lief dat hij een traantje moest wegvegen. Ben jij net zo benieuwd als wij naar de film die vanaf 15 maart in de bioscopen te zien is?

Beeld: Instagram

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen