Expeditie Robinson

Expeditie Robinson aflevering 14 highlights

Yes, het was gisteren weer tijd voor je favo programma: Expeditie Robinson! Wij hebben alle highlights voor je op een rijtje gezet. Let op, het artikel bevat heel veel spoilers…

Terugblik

Oh ja, what the f* gebeurde er de vorige aflevering? Backstabber Steven had een enorm plan en wilde eerst ook op Loiza stemmen, maar koos uiteindelijk toch voor Robin. Steven heeft Loiza gered en daar is Laurie niet happy mee, haar blik zou nog steeds Loiza kunnen doden…

Gordon Ramsay Wtf GIF by Hell's Kitchen - Find & Share on GIPHY

Laurie is not happy

Laurie ziet het niet meer zitten. Ze mist Robin, ze mist Do, ze mist haar maten. Ze begrijpt niks van Steven en daar zit ze mee in haar maag. Zielig en helemaal alleen zit ze in de zee en kijkt ze een beetje voor zichzelf uit. Och, en dan gaat het ook nog regenen… Wat een druilerige dag.

Raining Madisen Beaty GIF by In The Radiant City - Find & Share on GIPHY

Inktvisringen!

Op Finalisteneiland komt er een bootje aangevaren. Bezoek? Nee, het is veel beter! Inktvis en allerlei groentes. Yummie! Greg is helemaal in zijn element en gaat meteen aan de slag. Maar ook het andere eiland krijgt bezoek! Ook daar worden ze verwend met mayonaise, aardappeltjes en inktvis. Iedereen is in love! Boer Jan heeft nog nooit een octopus geslacht, maar gaat er toch voor. #gojan

Basketball Wives Food Love GIF by VH1 - Find & Share on GIPHY

Evenwicht of niet?

Balansproef it is! Het is maar goed dat Nienke niet meer in de Expeditie zit, want die zou meteen omvallen. Steven valt als eerste naar beneden. Op naar de volgende, veel te smalle balk, Jan heeft te grote voeten en heeft flink wat moeite en valt ook uiteindelijk. De strijd gaat tussen Loiza en Laurie. Laurie wint haar eerste proef!

Dog Showing GIF - Find & Share on GIPHY

Wij zoeken de schat!

Laurie heeft geen eten mee gekregen, maar Dennis zei wel iets over eten. En dus gaan Greg, Do en Laurie op zoek naar eten. Op een gegeven moment zien ze bedden, met een radio, een fles melk en stroopwafels! They are in love!

Looking Where Are You GIF by The Academy Awards - Find & Share on GIPHY

Duelleren maar!

Het is alweer dag 30, tijd voor een duel op Finalisteneiland! Laurie kiest voor Gregory. Spannend! Er hangen allerlei kokertjes die gevangen moeten worden. De eerste twee vangen ze allebei, maar daarna wordt het toch wat lastiger. Laurie mist er één. Oh no, dan er schiet een kist open met persoonlijke filmpjes! Laurie wordt enorm emotioneel en mist kokertje na kokertje. Greg wint het duel.

Sad Monsters Inc GIF - Find & Share on GIPHY

Eilandraad

Er zijn maar twee mensen met stemmen: Laurie heeft er nog één, Steven nog drie. Ze stemmen allebei op Loiza. Het is volgens Steven een groot compliment want ze is te sterk voor de halve finale. Loiza kan dus met opgeheven hoofd naar huis. #goLoiza!

Excited See Ya GIF by The Good Place - Find & Share on GIPHY

 

Beeld: Giphy, GIRLZ, RTL

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen