Yay, gisteren was Expeditie Robinson weer op televisie. Bekijk hier de highlights van misschien wel de meest bizarre aflevering ooit. Oh my gosh!

Bye, bye

Kamp Noord en Kamp Zuid krijgen een brief. Huh? Zij moeten met z’n allen het kamp verlaten en zij komen misschien nooit meer terug. Say What?!

Noord en Zuid

Winnaar Tony mocht een nieuw team samenstellen. Oke, dus Kamp Zuid houdt op met bestaan. Tony koos Donny, Steven, Greg, Jody, Stijn en Loiza. OMG, zagen jullie dit aankomen?

Duivelseiland

Nienke, Corry en Johnny werden niet uitgekozen voor het nieuwe Kamp Noord. Toen we Nienke zagen huilen, werden we allemaal even stil, right? De ‘achterblijvers’ gingen naar Duivelseiland en moesten daar alles weer helemaal opnieuw opbouwen. Thank god voor Corry en haar knoopkunsten!

Duel

Het nieuwe Kamp Noord mag het gelijk opnemen tegen Kamp Onbekend. De twee groepen mogen elkaars parcours eerst barricaderen door verschillende hindernissen op de baan te leggen. Daarna moesten ze proberen een kist erdoorheen te krijgen. De tactiek van Kamp Onbekend zorgde ervoor dat ze wéér een proef wonnen.

Bondjes everywhere

Greg denkt dat hij eruit gestemd zal worden en sluit met het oude Kamp Zuid een bondje om captain Tony eruit te stemmen. But what? Een paar minuten later sluit hij met Tony een bondje om Donny eruit te stemmen. What is going on?

Eilandraad

Op wie gaat Greg nou stemmen?! Expeditie weet het zo spannend te maken dat het 3-3 is voor Don en Ton. En de laatste stem is voor… Don! Helaas moest deze hottie het eiland als eerst van het nieuwe Kamp verlaten.

But there is more…

Op dit moment viel letterlijk iedereen stil. Donny was eruit gestemd en captain Tony wilde graag wat zeggen. Hij geeft dit avontuur op en wil graag naar Nederland. OMG, what?! Dit zag niemand aankomen. Don en Ton hebben Expeditie verlaten.

Beeld: Giphy

LEES OOK: