Heel veel fans zijn boos op Charles Melton AKA Reggie van Riverdale omdat hij een aantal jaar geleden supergemene tweets heeft geplaatst…

Fat-shaming

Fans hebben oude tweets van de boy, die ondertussen of course verwijderd zijn, gevonden waarin hij meiden fat-shamed. In de tweets zegt hij dat ‘dikke meiden’ moeten begrijpen dat yoga pants een voorrecht is en niet een recht oftewel hij vind dat ze die niet mogen dragen… Say whut?!

https://twitter.com/lovepetsch/status/1008394207759912961

Ook tweette hij: ‘Plaag geen dikke kinderen, ze hebben al genoeg op hun bord…’ en ‘Ik vind het grappig dat dikke mensen zeggen dat ze goed moeten gaan eten. Terwijl ze de kunst van kauwen en slikken al onder de knie hebben.’ Dit kan écht niet!

Excuses

Na alle boze reacties plaatste de acteur een tweet waarin hij zijn excuses aanbied. ‘Ik  wil mijn excuses aanbieden voor tweets die ik een aantal jaar geleden heb geplaatst, sorry aan iedereen die ik hiermee pijn heb gedaan. Ik schaam me voor mijn gedrag en ik kan het ook niet goedpraten. Dit soort opmerkingen zijn natuurlijk onacceptabel en ik ga dit meenemen om te groeien en anderen juist te helpen.’ Nice!

https://www.instagram.com/p/BjoIFG-Hgpl/?taken-by=melton

Beeld: Brunopress, Twitter

LEES OOK: