Oh my gosh, de pretty ladies van Fifth Harmony vertellen in een interview met Seventeen over hun a-ma-zing nieuwe album. Maar dat is nog niet alles, ze hebben het ook over hun body stuggles, fangirls en ex-member Camila. Check het snel!

Album

Yay, gisteren werd de tracklist van het nieuwe self-titled album van de girls op Instagram gepost. Met deze sound willen ze zich focussen op een nieuw tijdperk. Normani voegt toe dat ze het prettig vindt dat ze als groep dezelfde ideeën hebben. ‘We hebben een paar hoogtepunten gehad en een aantal very, very sad lows. Maar samen schrijven we ons verhaal.’ Zouden ze met die very, very sad lows het vertrek van Camila bedoelen? Ouch.

Ready? #FifthHarmony 8.25

A post shared by Fifth Harmony (@fifthharmony) on

Struggles

Tijdens het interview werden er ook een aantal serieuze zaken besproken, zo vertelt Lauren over haar depressie. ‘Er waren tijden waarin ik superveel complimentjes kreeg, peeps vonden me knap en ze zeiden dat ik skinny was. Maar ze begrepen niet dat ik er zo dun uitzag omdat ik depressief was en niet lekker in mijn vel zat…’

Love yourself

Lauren vertelt ook dat ze trots is om biseksueel te zijn en dat ze het fijn vindt dat ze een voorbeeld kan zijn voor veel boys en girls. Normani is de enige girl met een donkere huid in de groep en ze vindt het tof dat jonge getinte meisje naar haar opkijken. ‘Ik heb het gevoel dat ik ‘the power’ heb om een hele generatie te beïnvloeden, dit is superoverweldigend, maar ook iets heel moois.’

Flirty of granny?

De meiden waren het er over eens dat Dinah de grootste flirt van de groep is. Dinah: ‘Ik snap niet waarom ze me steeds nomineren voor deze categorie! Ik ben friendly, maar dat betekent niet dat ik flirt.’ Ally wordt daarentegen gezien als de oma, omdat ze niet van uitgaan houdt. Maar de girl werd ook genomineerd als grappigste van de groep en daar zijn wij het helemaal mee eens!

LEES OOK:

Beeld: Instagram (fifthharmony), Giphy, Brunopress