yeezy beautylijn kanye west president

Gaat alles wel goed met Kanye West???

Heftig! Dat Kanye West bekend staat om zijn onvoorspelbare gedrag, weten we allemaal. De laatste maanden krijgt de rapper veel kritiek, voornamelijk over zijn tweets, en hij gaat nu wederom erg ver…

Heavy tweets van Ye

Een storm van tweets over wifey Kim, ruzies met andere rappers en de politiek zijn de dingen waar Kanye West het meest over tweet. Hij lag vorige maand behoorlijk onder vuur toen bleek dat hij privéinformatie had gedeeld met het publiek. Zo tweette hij dat Kim Kardashian overwoog abortus te plegen toen ze zwanger was van North West. Om deze info zo naar buiten te brengen ging al erg ver, maar de rapper gaat nu zelfs nóg verder om zijn punt te maken aan de wereld.

Kanye West plast op Grammy

Afgelopen woensdag deelde hij een video op Twitter waarin hij plast op zijn Grammy. Dit doet Kanye omdat hij een statement wil maken aan de muziekindustrie. Dat Kanye problemen heeft met de industrie is wel bekend; in 2009 overviel hij Taylor Swift bij de MTV Video Music Awards toen ze haar fans wilde bedanken voor haar award. Kanye was het hier duidelijk niet mee eens en rende het podium op. Hij wou dat zangeres Beyoncé won. Yikes! De acties van Kanye West hebben nu als gevolg dat de rapper tijdelijk verbannen is van Twitter.

Wat vind jij van Kanye West z’n tirade?

Lees ook:

Beeld: Instagram @kanyew.est / Bron: Dailymail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Wilmer Helgason
    Wilmer Helgason
    Reactie: Exellent seller at amazing prices
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen