Hitkrant is op zoek naar twee enthousiaste stagiaires die onze webredactie komen versterken. Ben jij geïnteresseerd in de celebrity wereld van jonge meiden, ben je creatief en in staat om originele invalshoeken te bedenken voor artikelen en interviews? Dan zoeken wij jou!

Wat is Hitkrant nu?

Hitkrant is dit jaar gestopt met het uitbrengen van het tweewekelijkse blad en is nu een online medium. Wél brengen we nog 6x per jaar het Hitkrant poster magazine uit. Hitkrant.nl houdt meiden tussen de 12 en 18 jaar op de hoogte van het laatste nieuws rond celebrities en influencers. Maar voorziet ze ook van een hoop entertainment in de vorm van testjes, quizjes en andere leuke artikelen, gerelateerd aan celebrities.

Werkzaamheden

Wij bieden je een gezellige werkomgeving en variërende stageplek, waarbij je zelf veel vrijheid hebt om je creativiteit te laten zien en zelfstandig te werken. Onder je werkzaamheden vallen o.a.:
– Artikelen schrijven (varieert van testjes tot uitgebreide artikelen tot nieuwsberichten)
– ideeën aandragen, invalshoeken bedenken voor artikelen en interviews
– social media bijhouden
– interviews uitvoeren
– redactie ondersteunen

Periode

3 tot 6 maanden. Vanaf juli 2017 is al mogelijk.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste student die affiniteit heeft met de doelgroep en geïnteresseerd is in de wereld van celebrities. Je volgt bij voorkeur een opleiding in de richting journalistiek of media en entertainment (MBO/HBO). Je bent creatief, initiatiefrijk en kunt goed zelfstandig plannen en werken.

Interesse?

Lijkt het jou tof om stage te lopen bij ons? Mail dan je CV en motivatie naar Carolijne Pennings: c.pennings@zpress.nl