gigi

Gigi fires back at the haters

Model Gigi Hadid is het gewend om veel commentaar over haar body te krijgen. Maar nu de New York Fashion Week in volle gang is, is de kritiek nog erger dan normaal.

She can’t win

Toen Gigi net begon met haar modellencarrière, werd ze vaak ‘te dik’ genoemd, omdat ze wat vollere wangen en curves had. Vervolgens verloor Gigi veel gewicht waarna mensen haar ‘te dun’ en ‘ongezond’ gingen noemen. Gigi kan het dus eigenlijk nooit goed doen… Poor girl.

gigi

Ziekte van Hashimoto

De girl besloot om het voor zichzelf op te nemen. ‘Velen van jullie weten niet dat ik op mijn zeventiende te horen kreeg dat ik de Ziekte van Hashimoto heb.’ Een van de gevolgen van die ziekte is gewichtstoename. Ook heeft stress veel invloed op haar gezondheid. ‘Ook al was ik vaak gestrest, ik ben altijd hetzelfde blijven eten. Jullie kunnen me nu misschien te dun vinden, maar het gewichtsverlies betekent eigenlijk dat ik beter aan het worden ben. Zo dun als dat ik nu ben, wil ik ook niet blijven. Ik zal verder niet in detail treden over mijn body, want daar ben ik net als ieder ander mens niet toe verplicht.’

gigi

You’ll be okay!

Dat is helemaal true, Gigi! We hopen dat je je snel nog beter voelt. You go, girl!

Beeld: Giphy, BrunoPress.

Dress like a model!

[shoppable_snippet id=1c73]

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zou je tegen Gigi willen zeggen?

Gerelateerde artikelen