Gigi hadid babybuik topmodellen goede doel gigi hadid zwangerschap

Gigi Hadid voor de rechter?!

Gigi Hadid is aangeklaagd. Ze plaatste laatst een foto van haar ex Zayn Malik op Instagram. Nu komt er een rechtszaak voor deze ene foto…

Toestemming

De girl had een foto gebruikt die een paparazzi fotograafhad geschoten. Ze had geen toestemming gekregen om dezete plaatsen.Robert O’Neil, de fotograaf, wil dat Gigi heel veel geld betaalt. “Deze rechtszaak komt voort uit het ongeoorloofd en publiekelijk gebruik van een copyright-foto van Zayn Malik”, staat in de documenten.

Grote eisen

De fotograaf eist dat de girl toegeeft fout te zitten. Ook verwacht Robert ‘een schadevergoeding en de opbrengsten die foto hebben opgeleverd voor Gigi’ of ‘een schadevergoeding van minstens 150.000 dollar.’ That’s a lot!

Gigi heeft nog niet gereageerd op de aanklacht. In 2018 werd ze ook voor de rechter gesleept voor iets soortgelijks, toen ging het over een foto van haarzelf. Destijds schreef ze een lang bericht op Instagram. Ze beschrijft de negatieve kant van paparazzi.

 

 

Beeld: Instagram @gigihadid

 Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: It's in fact very difficult in this active life to listen news on Television, thus I simply use internet for that purpose, and obtain the most recent information.
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen