Sonny Jaydi Temptation Island

Ging Sonny van Temptation Island vreemd met Jaydi?

Temptation Island is nog niet eens afgelopen en het seizoen blijft ons verrassen. Waar Sonny uit Temptation Island eerder besloot om weer in zijn eentje naar Nederland terug te keren, gaan er nu geruchten rond dat hij vreemdging met Jaydi. Is dit de reden van zijn vertrek?

Sonny Temptation Island                          

Er gaan geruchten rond dat Sonny uit Temptation Island: Love or Leave is vreemdgegaan met zijn ex Jaydi. In Temptation Love Therapy vertelt hij presentatrice Gwen van Poorten dat hij niet direct gelooft in monogamie, maar wel altijd loyaal is geweest naar Jaydi. Sonny is van mening dat als je een relatie hebt je niet moet zoenen met een ander en andere dingen moet willen uitspoken. Als je dat wel wil, dan moet je eerst de relatie verbreken voordat je dat verder kan uitzoeken, net zoals Jaydi deed.

Het vertrek van Sonny

Het programma Temptation Island: Love or Leave is nu misschien een stuk minder spannend, omdat de spraakzame Sonny in zijn eentje is vertrokken naar Nederland. De boy was klaar met het hele avontuur en vond het wel genoeg geweest. De liefde zou hij niet meer vinden op het eiland en zijn ex Jaydi heeft wel de liefde gevonden bij pretty boy Ricky. Er zat maar één ding op voor Sonny en dat was zijn koffers pakken en weer richting huis gaan. Ga jij Sonny uit Temptation Island missen?

Beeld: Temptation Island / Bron: rtlboulevard.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen