Hailey Bieber verdrietig

Hailey Bieber verdrietig door TikTok

Hailey Bieber is verdrietig door een TikTok waarin de girl wordt beschuldigd van onbeschoft gedrag. Hailey vertelt in een YouTube video heel verdrietig te zijn. Sad!

Lees ook: Regé-Jean Page krijgt een rol niet door zijn huidskleur

Hailey Bieber verdrietig

In een TikTok vertelt een gastvrouw dat zij Hailey een aantal keer heeft ontmoet toen ze in een restaurant aan het werk was. De girl vertelt in de video dat Hailey iedere keer onaardig was en dat zij haar wel aardig wil vinden, maar dat ze haar echt een slecht cijfer moet geven. Hailey reageerde onder de video en schreef: ‘Sorry als ik je ooit een slecht gevoel heb gegeven of een slechte houding had. Dat is nooit mijn intentie.’

Moeilijke periode

Nu vertelt Hailey Bieber in een video op haar YouTubekanaal dat ze erg verdrietig is door de TikTok en vertelt: ‘Er is geen excuus om onbeleefd te zijn. Het is stom dat ik haar dit gevoel heb gegeven.’ Ook vertelt de girl dat toen ze naar het restaurant ging door een moeilijke periode ging en het graag anders had aangepakt: ‘Ik ben maar een mens, ik maak fouten en ik gedroeg me niet als mijzelf. Ik ben elke dag bezig een beter mens te worden en ik hoor het graag als ik het fout doe.’ Mooi gesproken, girl!

Lees ook: Selena Gomez en DJ Snake starten nieuwe TikTok challenge

Maak ook: Quiz: In welke serie/film zaten deze Disneysterren?

Beeld: Taylor Hill, Getty Images / Bron: rtlboulevard.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen