elijah daniel hailey

Hailey en Elijah might get back together

Volgens Daniel Gillies (Elijah in The Originals) hoeven we de hoop voor Elijah en Hailey nog niet op te geven. Misschien komen ze weer bij elkaar! Or not…

There will always be love

Daniel vertelt in een interview wat we kunnen verwachten van Hailey en Elijah in het aankomende laatste deel van The Originals. ‘Zolang Elijah en Hailey allebei in leven zijn, zal er altijd wel iets van liefde om die twee heen hangen.’ That’s true, Daniel!

elijah daniel hailey

It might not be over yet

Showrunner Julie Plec is iets terughoudender over de toekomst van de twee lovers. ‘Wat niet vergeten moet worden is dat het in seizoen vijf zeven jaar later is dan waar seizoen vier eindigde. Aan de andere kant gingen de twee ook uit elkaar omdat Elijah weg moest, niet omdat ze helemaal klaar waren met elkaar.’

elijah hailey daniel

Een nieuwe lover?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat ze in die zeven jaar tijd door zijn gegaan met hun leven. ‘In seizoen vijf komt er een hottie in the picture die een oogje op Hailey heeft,’ voegt Julie nog toe. Spannend!

hailey elijah daniel

Tell us, please!

Zo te zien kan er van alles gebeuren! Misschien kan Julie ons ook snel vertellen wanneer seizoen vijf op Netflix komt… We can’t wait!!!

Wat vind jij?

Beeld: Giphy, BrunoPress, Playbuzz.

Houd jij van de stijl van Hailey?

Shop ‘m hier!

[shoppable_snippet id=1ad5]

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoop jij dat Hailey en Elijah weer een couple worden?

Gerelateerde artikelen