halsey

Halsey stopt tijdens concert

Halsey is op dit moment bezig met haar Hopeless Fountain Kingdom World Tour. Ze trad afgelopen dinsdag op in Canada, maar dat liep niet helemaal zoals gepland.

Cancelt

Het concert was al even bezig toen Halsey niet meer op het podium kwam. Een man kwam het podium op en zei: ‘She’s obviously really sorry. Het optreden gaat helaas niet meer door. We kwamen hier pas net achter. Nogmaals, het spijt haar zeer.’ Fans waren natuurlijk shocked.

Why?

Halsey deelde op Insta: ‘Ik voel me zo schuldig naar de fans in Calgary en Edmonton. Er zijn maar weinig dingen in de wereld waarvoor ik een concert stop en mijn fans weten dit. This is breaking my heart, maar ik moet een paar dagen vrij nemen om weer tot mezelf te komen. Ik maak het goed met mijn Canadese fans. Dank jullie dat jullie het begrijpen en dat jullie de privacy van mij, mijn vrienden en famile waarderen. I love you.’

We weten niet wat er aan de hand is, maar het is waarschijnlijk heel serieus als Halsey er concerten voor cancelt. Heel veel sterkte Halsey!

LEES OOK:

Beeld: Twitter, Instagram, Brunopress

[shoppable_snippet id=192d]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat denk jij dat er aan de hand is?

Gerelateerde artikelen