Er zijn superveel After fans die al heel lang wachten op een film van de fanfiction en dit gaat nu probably echt gebeuren. Enneh that’s not all, fans denken dat Gregg Sulkin de hoofdrol gaat spelen. OMG!

Gregg as Hardin

Het personage Hardin Scott is geïnspireerd op Harry Styles. En er werd superlang gedacht dat Daniel Sharman hem zou gaan spelen. Maarreh, het lijkt er nu op dat de Wizards of Waverly Place acteur de rol te pakken heeft. Yasss! Fans dachten eerst dat hij Landon AKA Liam zou zijn totdat de boy flink wat clues op social media plaatste. Hij postte een foto van zichzelf met tattoos, zwarte kleding en zwart haar. Precies the look van Hardin in the books!

Spot the difference.

A post shared by Gregg Sulkin (@greggsulkin) on

Ook plaatste de boy een instastory waarbij hij in de caption #hardin schreef. En, postte hij nog een foto met de caption: ‘Is this a sign of things to come? #after’ Dat lijkt wel heel erg op Sign of The Times oftewel het nummer van Harry! More obvious kan niet, right?

Niet iedereen is happy…

Ondanks dat er superveel fans blij zijn dat de 1D fan-fic een film wordt, zijn er ook genoeg peeps die er not happy mee zijn. Ze zijn annoyed dat the main character anders is dan de Kiwi zanger…

Ben jij blij dat ze van de fanfic een film maken?

Beeld: Brunopress, Giphy, Instagram (@greggsulkin)

LEES OOK: