Oh my gosh, High School Musical gaat een High School Musicalserie maken! De serie zou in 2019 uitkomen op Netflix. We can’t wait!

Netflix

De serie zal ‘The Musical’ gaan heten. Het gaat natuurlijk weer over high school students die zingen. But, de serie gaat een stapje verder. East High Wildcats doen een uitvoering voor hun wintertheater. Net als in de films, maar met veel meer drama. Oh god!

De nieuwe High School Musicalserie zal te zien zijn op de nieuwe Disney streaming service, die onderdeel van Netflix is.

New Songs

And guess what? Het blijft niet alleen bij een nieuwe serie. Volgens een persbericht van Disney zal er in iedere aflevering een nieuwe versie van een nummer van High School Musical komen. En dus ook als nieuw nummer. Yay!

Film

Disney Channel werkt al een tijdje aan een vierde film, maar er is nog geen releasedatum. Zou de vierde film, de serie geworden zijn? En wie van de originele cast zou er in de serie te zien zijn? Wij vinden eigenlijk wel dat er iemand van de oude cast in de serie moet spelen…

Beeld: Giphy

LEES OOK: