Expeditie Robinson

Highlights Expeditie Robinson: Aflevering 11

Yes, het was gisteren weer tijd voor je fave programma: Expeditie Robinson! Wij hebben alle highlights voor je op een rijtje gezet. Let op, het artikel bevat heel veel spoilers…

Girlstalk

Oh no… Stijn en Nienke voelen dat de sfeer anders is en willen een plan bedenken om Steven en Greg te overtuigen veel stemmen op Do in te zetten. Gaat het ze lukken?

Post

Op Finalisteneiland genieten Loiza en Robin van een yummie ananas. Totdat zij een brief krijgen, ze moeten naar een berg toe lopen voor een verrassing. Zouden ze tegen elkaar moeten battelen?

Pak de tissues er maar bij

Ook het andere eiland krijgt post. Iedereen krijgt een brief van thuis. OMG, tears everywhere! De brieven zijn zo cute.

Schiet maar (niet) raak

Na veel emotie is het tijd voor de proef. De kandidaten moeten met een katapult drie glazen kapotschieten. Klinkt makkelijk, toch Jan? Of toch niet?! Jan is twee keer schutterkoning van Dijkerhoek geweest, maar wist geen glas te raken, oeps! Steven wist de proef te winnen.

Let the battle begin

Steven, die naar winnaarseiland mocht, moet iemand uitdagen om tegen te battelen. De boy kiest voor Robin. Ze worden vastgebonden aan een elastiek en moeten verderop staven pakken, superheavy! Opnieuw wist Steven te winnen en moest Robin terug naar het andere eiland, arme jongen! Zeg maar dag tegen Winnaarseiland.

‘Je ass saven’

Stijn en Dominique voelen een van hen naar huis moet. Daarom proberen zij alles op alles te zetten om zo veel mogelijk stemmen te verzamelen. Wie oh, wie moet de expeditie verlaten?

Zenuwslopend

En dan is het tijd om te stemmen. Zal iedereen zich aan de gemaakte afspraken houden? Er zijn heel veel stemmen ingezet. Helaas is het Stijn die de expeditie moet verlaten, er zijn maar liefst 13 stemmen op haar ingezet, OMG!

Beeld: RTL, Martijn van Gelder, Giphy

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen