Gisteren was het weer tijd voor Holland’s Next Top Model. Yay! Het was een spannende aflevering, want de modellen moesten voor de eerste keer over een catwalk lopen!

And the winner is…

In het begin van de aflevering werd bekend gemaakt wie de beste foto had van de fotoshoot die vorige week plaats vond. And the winner is… Noami! Zij kreeg hierdoor de kans om een kwartier lang met Nigel Barker over het modellenleven te kletsen. Wie wil dat nou niet, jealous!

Fotoshoot

In deze aflevering moesten de modellen shinen op een oefencatwalk, waarbij zij les kregen van een echte modellencoach Paultje Column. Daarna werden de models geshoot door Nigel Barker. Tijdens de fotoshoot werd er nadruk op de persoonlijkheid van de modellen gelegd. Hoe meer de boys en girls van hun kant lieten zien, hoe beter de foto.

Goodbye…

Niet iedereen kan door naar de volgende ronde. Aan het einde van de aflevering viel er weer een kandidaat af. De spanning was te snijden tussen Noami, Ramanda en Cecilia. Is Cecilia wel klaar voor het echte modellenwerk? Weet Ramanda wat ze doet voor de camera? En, is Naomi hier alleen maar om te winnen? De jury besloot om Ramanda niet door te laten gaan. Sad!

Beeld: PlayBuzz, Instagram

LEES OOK: