Gisteren was de derde aflevering van Holland’s Next Top Model op televisie. Heb jij ook gekeken? In deze aflevering kregen de tien modellen de gevreesde make- over. Oh gosh, spannend!

Bye…

Dit jaar bleken de make- overs heftiger te zijn dan ooit. Sara, een van de modellen, heeft door de make- over zelfs afscheid genomen van Holland’s Next Top Model 2018. Sara heeft lang, blond haar en dat wilde de girl niet inruilen voor een kortpittig kapsel.

Welcome back

Sara’s plek werd gelijk weer ingenomen. Naomi, die eerder al was afgevallen, heeft haar comeback gemaakt. Iedereen was heel blij om dat te horen. But, Rikkie vond Noami’s comeback niet zo leuk. ‘Je was afgevallen, ga lekker naar huis. Het is voorbij voor jou.’ #Sassy.

Roze is niet lelijk

Tijdens de make- overs worden niet altijd je lange lokken afgeknipt, maar dan doen ze er wel iets anders geks mee. Zo mocht Cecilia haar lange hair houden, but in een ander kleurtje… roze! De girl bleef positief, totdat ze voor de jury stond. Ze huilde om alle aandacht die ze zou krijgen. Cecilia is vroeger gepest vanwege de vlek op haar wang. ‘Ik heb het idee dat ik al erg genoeg opval, en nu heb ik ook nog eens dit haar.’  So sad, wij vinden de girl juist superknap!

Heb jij de make- overs nog niet gezien? Bekijk ze hier!

Beeld: Playbuzz, hollandsnexttopmodel.nl

LEES OOK: