Huh, is Miley Cyrus zwanger?

Miley Cyrus is al een tijdje stil op sociale media. Ook heeft de girl al haar Instapics verwijderd. Fans dachten dat ze dit deed naar aanleiding van haar nieuw album. But, nu lijkt er een andere reden voor te zijn. Is Miley Cyrus zwanger?

Hankie Babies

Alright, rumours zijn rumours. But waarom denken we nu dat Miley Cyrus zwanger is? Fans hebben Miley gespot terwijl de girl aan het winkelen was met twee vrienden in Los Angeles. De girl stapte toen een opvallende winkel binnen, genaamd Hankie Babies. Dat is dus een babykledingwinkel!

Friends

Ook haar vrienden zeggen volgens Life & Style dat Miley in een beginfase van haar zwangerschap zit. Volgens hen drinkt de girl geen alcohol meer, is ze gestopt met blowen en zou ze haar hair niet meer verven.

View this post on Instagram

#spicy

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Relationship

Miley Cyrus en Liam Hemsworh hebben al een tijdje een knipperlicht relatie, but de twee zijn nu wel weer een tijdje samen. In een interview met OK Magazine zijn de lovebirds ook heel duidelijk over kinderen. ‘Op dit moment zijn we er klaar voor, mocht Miley zwanger raken.’

Beeld: Instagram, BrunoPress, Playbuzz

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen