Yay! De politie heeft weer inbrekers opgepakt die verdacht worden van een heleboel inbraken bij celebs in Los Angels. Volgens TMZ zou de bende tien leden tellen en variëren de mannen in de leeftijd van 18 tot 25 jaar. Onder de slachtoffers zaten Rihanna en een aantal sporters.

Lijst

Volgens de politie hadden de dieven superveel celebs op hun lijstje staan. Actrice Viola Davis was daar een van. Er is ruim een miljoen dollar aan spullen gestolen van beroemdheden. Niet alleen cash, maar ook waardevolle spullen en superdure gadgets. De dieven hebben in totaal 24 huizen bezocht. Bij de inbraak van American footballer Robert Woords eind september werden de dieven betrapt. Een buurman, die de dieven naar binnen zag gaan, belde meteen de politie. Gelukkig kon de politie een dader in zijn eigen huis arresteren.

Na deze arrestatie vonden verschillende huiszoekingen plaats en werden er verschillende spullen gevonden. Daarna werden drie andere bendeleden opgepakt, waarvan er nu eentje is vrijgelaten. Met de arrestatie van zeven andere bandleden zitten nu tien dieven vast.

Beeld: BrunoPress

LEES OOK: