Sad, but true. Noah Cyrus en Lil Xan zijn uit elkaar. De twee leken heel gelukkig samen, maar niets is minder waar. Een meme van Charlie Puth heeft misschien iets te maken met de break- up. Seriously?!

Here’s what’s up

Het begon allemaal toen Noah en Lil Xan, die eigenlijk Diego Leanos heet, met emotionele video’s live gingen op Instagram. Via de stories lieten de twee weten dat ze het uit hebben gemaakt. Oh no!

Eerder op instagram liet Lil Xan weten dat hij het gevoel had dat Noah vreemd ging. Hij plaste daarom zelfs over zijn eigen plaat van het liedje ‘Betrayed’ heen.

Dus, Noah ging vreemd? Are u kidding me? Volgens Noah is dat niet waar. Ze heeft alleen het hoofd van Charlie Puth op het hoofd van een pornoster geplakt en deze meme naar Lil Xan gestuurd. Dit zorgde ervoor dat Lil Xan dacht dat Noah hem cheatte. Ook liet Noah via een livestory weten dat ze niet vreemd is gegaan aan haar fans.

Eind goed, al goed?

So… What now? Het ziet ernaar uit dat het niet meer goed gaat komen tussen die twee. Noah laat weten dat Lil Xan wél is vreemd gegaan en ze heeft bewijs! He had a hickey. DRAMA!