Instagram Lil' Kleine jaimie vaes nieuw album nieuwe album

Jaimie verklapt waar zij met Lil’ Kleine zal gaan trouwen!

Jaimie Vaes verklapt aan RTL Boulevard dat zij en Jorik (Lil’ Kleine) elkaar het jawoord zullen geven in Ibiza. So, pack your bags, we’re going to Ibiza!

Waarom Ibiza? Waarom niet!

Ibiza is natuurlijk een prachtige plek, maar voor Jorik en Jaimie is het eiland nóg specialer. Ibiza is namelijk de plek waar de boy op zijn knieën ging. How cute!

Baby on board

De mooie Jaimie is nu al vijf maanden zwanger van haar eerste kindje. Het jonge stel krijgt in juli een baby boy. A summer baby! *Hearteyes*. Gelukkig brengt de zwangerschap voor Jaimie nog niet veel nare dingen met zich mee. ‘Niet veel vreetbuien, vergeetachtig wel. Heel vergeetachtig. Ik was heel misselijk, maar dat ben ik ook niet meer. Ik heb mijn energie lekker terug, ik voel me goed.’ We hopen dat dit de rest van haar zwangerschap zo zal blijven.

https://www.instagram.com/p/BnRdBlUAfrR/

Druk!

Naast dat Jorik en Jaimie een kindje krijgen, een wedding moeten plannen én gaan verhuizen, lanceren ze binnenkort óók een kledinglijn! Wij zouden niet in hun schoenen willen staan. Zelf zegt mommy to be dat ze het wel allemaal heel leuk vindt. Wij zijn superblij voor deze cuties en wensen ze veel succes en geluk!

Beeld: Instagram

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen