Donny Roelvink en Janice

Janice Blok twijfelde aan relatie met Donny Roelvink

Donny Roelvink en Janice Blok zijn sinds vorig jaar een couple. In het nieuwe programma #Couplegoals vertelt Janice dat ze twijfelde over een relatie met Donny.

Twijfelen

Janice twijfelde heel erg. ‘Ik twijfelde heel erg om het leeftijd verschil,’ laat ze weten. Janice is nu 28 jaar en ze leerde Donny kennen toen hij 21 jaar was.Donny zei tegen Janice: ‘Oké, laat het mij maar weten als je niet meer twijfelt.’ Janice liet hem nog een paar weken wachten. ‘Uiteindelijk heb je mijn ouders ontmoet en dat ging ook allemaal goed,’ zegt Janice tegen Donny Roelvink in het programma.  Hierna wilde Janice het proberen! Wij vinden ze een superleuk koppel!

#Couplegoals

In het nieuwe programma #Couplegoals worden er juicy vragen aan de koppels gesteld over hun relatie. Als ze eerlijk antwoord geven, verdienen ze punten. Hoe juicier de vraag, hoe meer punten ze kunnen verdienen. Het programma is vanaf vandaag te zien RTL Boulevard.

Dit is de aflevering van de twee: https://www.rtlboulevard.nl/entertainment/showbizz/bundel/5020736/rtl-boulevard-spreekt-de-heetste-koppels-couplegoals

Beeld: Instagram @janiceblok

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen