Justin Bieber begint zijn eigen kledingmerk

We didn’t know, maar de boy is blijkbaar bezig met het opzetten van zijn eigen kledingmerk! Vaak is merchandise kleding vet duur, maar no worries. Bieber verkoopt sloffen voor maar $4,99!

Smiley logo

JB promootte gisteren zijn eigen sloffen en kettingen op Instagram. Op de foto’s waren naast de sloffen met het Drew smiley logo ook kettingen te zien. Helaas zijn de sloffen al uitverkocht, dat was te verwachten met zo’n lage prijs. Maar het zal ons niet verbazen als de kettingen en ook eventuele hoodies binnenkort verkocht worden op de site. Justin is namelijk al vaker in LA gespot met een Drew Smiley trui aan. Dat zal vast iets zijn voor de toekomst. Wie wil er nou niet een Justin Bieber trui?!

Inspiratie

Waar Justins inspiratie voor de sloffen vandaan komt is niet moeilijk te bedenken. De boy draagt, waar hij ook verblijft, vaak genoeg schaamteloos een paar hotelsloffen in het openbaar. Being comfy is everything!

Drew

Drew is Justins tweede naam en nu dus ook de naam van zijn eigen merk: Drew House. Momenteel staan alleen de (uitverkochte) sloffen op de site, maar houd de site en Justins Instagram vooral in de gaten als je zeker wil zijn van een mogelijke Drew ketting of trui.

View this post on Instagram

@drewhouse

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Beeld: Instagram, BrunoPress

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen