Met het regelen van een bruiloft kun je nooit te vroeg beginnen, toch? Over wanneer Justin Bieber en Hailey Baldwin gaan trouwen, is helaas nog niks bekend. But, dit is wat we wel weten…

Natural make-up look

Het duurt nog even tot de twee lovebirds gaan trouwen. But, Hailey en haar make-up artist hebben al een idee over haar wedding look. De girl wil graag zichzelf zijn. Een natural look is daarom de perfect match!

Geen nieuwe songs

Justin vertelde aan TMZ dat hij niet van plan is om nieuwe songs uit te brengen tot de twee zijn getrouwd. No Brainer is de laatste single die de Bieberfans voor een tijdje zullen horen.

Small wedding

Justin en Hailey willen gaan trouwen voor de liefde en zijn niet van plan om een huge celebrity wedding te plannen. De lovebirds willen een kleine ceremonie met hun families. Cute!

No moustache

Veel Bieberfans waren geschrokken toen Justin onlangs zijn snor had afgeschoren. Ryan Good, een vriend van Justin, was ook geschrokken. Hij vond dat Justin zijn snor terug moest laten groeien voor de bruiloft. But, Hailey was het daar niet mee eens. No moustache for you, Justin!

Justin’s Hometown

Justin is geen vreemdeling in Stratford. Met een privéjet vliegt hij vaak naar de stad toe en spreekt dan af met vrienden om te chillen. De burgermeester van Stratford hoopt dat Justin zijn bruiloft in zijn hometown wil vieren. Hij wil er alles aan doen om de twee een hele speciale dag te bezorgen. De zanger en het model zouden dan ook nog een paar extraatjes krijgen. Zo mogen ze bijvoorbeeld gratis naar een wedstrijd van het hockeyteam Startford Warriors.

Beeld: Giphy

LEES OOK: