Justin Timberlake stopt show voor zwangere fan!

De Say Something zanger legde zijn concert stil voor een fan. De girl hield een bordje omhoog waarmee ze vroeg of Justin haar zwangerschap bekend kon maken. Zo cute!

Baby Bax

De boy stopte met zingen en pakte de aankondiging van Darcell Baxtresser aan. Vervolgens liet hij het hele stadion weten dat de baby, die hij de bijnaam baby Bax gaf, in november wordt verwacht! Congrats girl!

This was the most amazing, magical, unforgettable moment I have ever had in my life!!! My first love to announce my pregnancy was crazy!!! A truly special memory I will forever cherish!! Thank you!! ❤️ Justin Timberlake The Tennessee Kids #BabyBax #BestPregnancyAnnouncementEver #NoOneCanTopThat #JTisTheBest #MOTW #JustinTimberlake #ILoveHim #WorthEveryPenny

Posted by Darcell Baxtresser on Tuesday, April 3, 2018

Fangirl

De upcoming mommy is al sinds haar zesde fan van Justin. ‘Dus als ik iemand in de wereld het nieuws bekend wilde laten maken, dan was hij het.’ Haar familie wist het nieuws pas toen ze het filmpje van de zanger te zien kregen. ‘Ze waren allemaal super excited!’ Dit is echt adorable!

Beeld: Brunopress, Facebook, Giphy

[shoppable_snippet id=1ee8]

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe cute vind jij dit?

Gerelateerde artikelen