Kendall Jenner vertelt in een interview over haar family en dat ze het superweird vindt dat haar little sister Kylie eerder een baby kreeg dan zij. Why?

Unexpected…

In het interview met Elle laat Kendall weten dat de zwangerschap van Kylie heel unexpected was. ‘Het is obviously een bit weird dat je jongere zusje een kind krijgt voor jou. Ik had niet verwacht dat het zo zou gebeuren. Maar het is beautiful.’ Volgens het model heeft het de sisters dichter bij elkaar gebracht. ‘We zijn altijd close geweest, maar soms botsen we wel. Haar pregnancy heeft ervoor gezorgd dat ze more loving tegen mij is.’ Supernice!

Silly things

Voordat Stormi geboren was hadden de girls kleine ruzies over silly things, zoals wie er betere vrienden was met Hailey Baldwin. ‘Kylie was best friends met Hailey en ik was vrienden met haar nichtje Ireland. Hailey woonde in New York.’ Toen Kendall haar eerste New York Fashion Week liep, had ze Hailey gestolen van Kylie. ‘Vanaf dat moment was ze mijn homie. Kylie was daar eerst boos over, maar nu zijn we all friends. That’s our love story.’ Best grappig, right?!

Met! almost time

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Beeld: Brunopress, Giphy, Instagram 

LEES OOK: