Ze mag dan wel een van de bekendste beautyiconen van de wereld zijn, maar ook voor Kim Kardashian is een gladde huid niet vanzelfsprekend. Na veel vragen van fans, moest de girl wel uitleggen dat ze weer een opleving heeft van de huidziekte psoriasis.

Vragen van fans

Veel fans van Kim vroegen zich af of ze haar acne probeert te camoufleren met een dikke laag make-up. Dat was niet het geval. Kim lijdt wel al jaren aan de chronische ziekte psoriasis. Helaas voor de realityster heeft ze er nu weer last van.

 

What to do?!

Op Instagram deelt Kim foto’s van haar been, waar rode plekken op te zien zijn. Ze schrijft hier ‘sexy’ bij. De schilferige plekken op Kims gezicht zijn bedekt met een krachtig Chinees kruidengoedje. Ook heeft ze een lichtbank voor uv-therapie en drinkt ze sinds haar bezoek aan de Chinese kruidendokter een speciaal drankje. Klinkt niet heel lekker als je het ons vraagt.

Ten einde raad

De beauty laat weten dat ze ten einde raad is en dringend op zoek is naar dé manier om de huidaandoening onder de controle te krijgen. Wij wensen de girl heel veel sterkte!

Beeld: Instagram

LEES OOK: