KJ Apa over Varchie sex scenes en zijn dating life!

Riverdale star KJ Apa spreekt tijdens een interview over hoe het is om de Varchie sex scenes te filmen en hij praat over zijn eigen dating life! Yass!

‘It’s weird’

KJ vertelt dat de scènes met co-stars met Camila Mendes niet zo hot zijn als ze eruit zien. ‘Het is weird om zoiets te doen met iemand die je eigenlijk niet zo goed kent. Tijdens een film, heb je meer tijd om iemand te leren kennen en te oefenen voordat het wordt gefilmd. Camila en ik just had to die into it. Nu we friends zijn, is het makkelijker.’ #awkward!

His dating life

De acteur kreeg de vraag wat het verschil is tussen daten in Amerika en Nieuw Zeeland. ‘Jongens in de States hebben veel meer zelfvertrouwen. Als je in New Zealand uitgaat ga je echt met je mates, omdat je te bang bent om op een girl af te stappen. Het uitgaan in de U.S. heeft meer confident gemaakt. Enneh, het hebben van een accent geeft je ook al 50% meer kans!’ Haha, we get that!

Romcom’s

De boy laat ook weten dat zijn fave movie genre romcoms is. OMG! ‘Wanneer ik films kijk, zijn het altijd romcoms. Als je naar mijn Netflix history gaat kijken, is dat gewoon het enige dat je ziet. Ze zorgen ervoor dat ik alles wat er gebeurd vergeet. Mijn favoriet is Four Christmasses. Die kijk ik vaak, zelf als het geen kerst is.’ Wat een bae!

@douginglish

A post shared by KJ Apa (@kjapa) on

Beeld: Brunopress, Giphy, Instagram (@kjapa)

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zou jij KJ willen daten?

Gerelateerde artikelen