Begin deze week interviewde magazine Seventeen KJ Apa over Riverdale. KJ vertelt onder andere over de eerste aflevering van seizoen 3. Exciting!

Maar het was Andre!

Season 3 begint in de rechtszaal, waar Archie terecht staat voor de moord op Cassidy Bullock (de jongen die samen met friends probeerde om Veronica, Betty, Archie en Jughead te beroven, toen ze samen weg waren naar een van de huisjes van Veronica’s dad). Als je je het nog goed kunt herinneren, rende Archie achter Cassidy aan het bos in. Andre, de chauffeur van Veronica en Hiram, vermoorde de jongen. NIET Archie.

aflevering

Archie in jail?

Ook gaan we zien of Archie echt de gevangenis in gaat. ‘Ik denk dat de mogelijkheid dat Archie jarenlang naar de gevangenis moet, zijn relaties met iedereen op de proef stelt. Archie wil bijvoorbeeld niet hebben dat Veronica hem komt bezoeken in jail. Hij vindt het geen omgeving voor iemand zoals Veronica’, vertelt KJ.

aflevering

He can’t believe it!

KJ is nog steeds superexcited over Riverdale. ‘Het is epic! We hebben een hele grote cast, en het is bizar om al de personages uit de comics dagelijks mee te maken. Ik heb de strips gelezen en soms kan ik nog steeds niet geloven dat ik nu deel uitmaak van deze serie.’

Beeld: BrunoPress, Giphy.

LEES OOK: