Het tweede seizoen van 13 Reasons Why is nog niet eens uit en er wordt al gesproken over een derde seizoen. Maarreh, het is nog niet zeker of die er wel gaat komen…

18 mei!

De serie komt op 18 mei terug met het tweede seizoen. We hoeven dus nog maar twee weken te wachten totdat alle vragen uit season one worden beantwoord. Yass!

The tapes were just the beginning. May 18.

A post shared by 13 Reasons Why (@13reasonswhy) on

It might not end…

Ondanks dat we niet kunnen wachten om het volgende seizoen te bingen, heeft showrunner Brian Yorkey bekend gemaakt dat de serie misschien nog niet eindigt. ‘Bij the second season doen we hetzelfde als bij de eerste. We volgen de verhalen van de characters. Ik denk dat meer over het verhaal te vertellen is, maar ik denk dat afhangt van de reacties van de kijkers of het important is om het verhaal te blijven vertellen.’ Dus, als we een nieuw seizoen willen, hoeven we alleen maar a-ma-zing te reageren, right?!

Zeker geen tapes!

Als de show terugkomt komen er definitely geen tapes voor. ‘Als er een toekomst is voor 13RW, blijft het gaan over dezelfde characters. Het is niet nodig om een nieuwe reasons of tapes te gebruiken.’ Wow… we zullen moeten afwachten!

Hey, @itsmehannahbaker. Live and in stereo.

A post shared by 13 Reasons Why (@13reasonswhy) on

Beeld: Brunopress, Giphy, Instagram (@13reasonswhy)

LEES OOK: