Komt Zayn met een nieuw album?!

Sinds het debut van Zayn Malik’s nieuwe album Mind of Mine hebben we niet meer heel veel meer van hem gehoord. Hij zei dat hij geen tour deed vanwege zijn intense anxiety. Maarreh, blijkbaar is dat niet de enige reden…

A spectacular show

One of the reasons dat de Pillowtalk zanger geen tour deed is omdat hij vindt dat dit niet kan met maar één album. Wanneer Zayn on the road gaat wil hij een spectaculaire show met meerdere hits. ‘Mensen moeten geëntertaind worden van het begin tot het einde, maar dat kan niet wanneer je maar een handful of songs hebt. Ik denk dat ik met het nieuwe album genoeg liedjes heb.’ OMG!

@interview_de

A post shared by Zayn Malik (@zayn) on

Album #2?!

Is Zayn dan bezig met zijn tweede album? JA! De boy was zelfs al begonnen met schrijven nadat hij klaar was met zijn eerste album. ‘Het was een ongoing process, ik bleef maar schrijven en schrijven en heb misschien wel meer dan een jaar in de studio doorgebracht. Ik ben best trots op het resultaat. Er staan een paar hele goede nummers op.’ Zayn is erg benieuwd naar de reactie van zijn fans, want het album bevat songs met een nieuwe stijl en nieuwe collaborations! Wij zijn echt super benieuwd!

Poem

A post shared by Zayn Malik (@zayn) on

Beeld: Brunopress, Instagram (@zayn).

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kan jij ook niet meer wachten?

Gerelateerde artikelen