Kylie post regelmatig de ring emotie op haar Instastories of bij een foto met haar boyfriend Travis. De geruchten over een verloving gaan dan snel rond, al heeft het stel dit nooit écht bevestigd. Maar Travis Scott doet nu wel een boekje open en laat de wereld weten dat Kylie de ware is. Sweet!

‘Ik heb haar nodig’

In een interview met het Amerikaanse blad Rolling Stone vertelt de rapper dat de twee in het begin van hun relatie niet zo serieus waren. ‘We waren gewoon twee kids die met elkaar aan het klooien waren.’ Volgens hem begon het als een fling, maar later dacht hij: ‘wow ik praat nog steeds met haar.’ Al snel kwam hij tot de conclusie dat hij haar nodig heeft in zijn leven. ‘Zij is het’, vertelt de boy.

Disney Pixar Kiss GIF by Disney - Find & Share on GIPHY

Aanzoek

Travis geeft aan met Kylie te willen trouwen, maar dat hij eerst een amazing, origineel huwelijksaanzoek moet bedenken. ‘Ik moet vlammen.’ In de Kardashian-Jenner familie zijn er natuurlijk al een aantal legendarische huwelijksaanzoeken gedaan. Denk bijvoorbeeld aan het aanzoek van Kanye West, zie daar maar eens aan te tippen Trav.

Maar de twee zijn nog jong, dus wij snappen dat ze nog even willen wachten en genieten van hun baby Stormi.

Beeld: Instagram

LEES OOK: