Lil’ Kleine en Jaimie stellen huwelijk uit

Lil’ Kleine en Jaimie hebben enorm veel op hun lijstje staan de komende periode. Zo zijn zij druk bezig met verhuizen, hun kledinglijn, de aankomende baby én de wedding. Ze hebben nu besloten om dat laatste maar even uit te stellen.

Kleine knul

Jorik verheugt zich enorm op het vaderschap en vertelde tegen RTL Boulevard dat hij niet kan wachten om de baby boy in zijn armen te hebben. Maar hij ziet ook in dat er veel verantwoordelijkheden bij komen kijken als je papa wordt. Hij en Jaimie volgen dan ook een zwangerschapscursus om zich voor te bereiden op wat hun allemaal te wachten staat.

Samen beleven

Vanwege de zwangerschap van Lil’ Kleines verloofde, Jaimie, is de bruiloft verplaatst naar volgend jaar. ‘Natuurlijk kun je trouwen als je in verwachting bent, maar het is nóg leuker als je het écht samen kunt beleven. We trouwen nu op een tijdstip dat zij het wil’, liet de rapper weten.

Beeld: Instagram

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Melania Macron
    Melania Macron
    Reactie: groet aan alle kijkers online, ik ben hier om een ​​klein getuigenis te geven. Mijn naam is Melania Macron, ik ben 40 jaar oud uit Rotterdam, Nederland. Ik ben op 31-jarige leeftijd getrouwd. Ik heb maar één kind en ik leefde gelukkig. Na een jaar van mijn huwelijk werd het gedrag van mijn man zo vreemd en ik begrijp niet echt wat er aan de hand was, hij pakte het huis uit naar een andere vrouw Ik hou zo veel van hem dat ik er nooit van droom hem te verliezen, ik probeer mijn mogelijk het beste om ervoor te zorgen dat mijn man bij me terugkomt, maar het mocht allemaal niet baten, ik huil en huil hulpzoekend, ik besprak het met zijn familie maar ik kreeg geen antwoord. dus mijn beste vriendin Anna Johansson beloofde me te helpen . Ze vertelde me over een man die Drosagiede heette, ze vertelde me dat hij een heel geweldige man is en een echte man die kan worden vertrouwd en dat er niets is over liefdeskwesties dat hij niet kan oplossen en ze vertelde me hoe hij een ontelbaar aantal mensen heeft geholpen in het herstellen van hun relatie. Ik was echt overtuigd, ik nam snel contact op met zijn e-mailadres, doctorosagiede@gmail.com of zijn WhatsApp op +2349026414771 of Viber op +2349026414771.Ik leg hem al mijn probleem uit, hij vertelde me dat ik me geen zorgen moest maken dat al mijn problemen zouden zijn onmiddellijk opgelost. Hij vertelde me wat ik moest doen om mijn man terug te krijgen en dat deed ik, hij zei dat na drie dagen mijn man bij me terug zal komen en zal gaan bedelen, en het gebeurt echt zoals hij zei, ik was erg verrast, dit is zo geweldig. God zij de eer, onze relatie is nu erg hecht en we leven allebei weer gelukkig. Als u een soortgelijk probleem heeft, neem dan nu contact met hem op en laat uw probleem voor eens en voor altijd oplossen. Ik ben ook een levend getuigenis
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen