lil kleine

Lil’ Kleine is jarig

Yay, Lil’ Kleine is jarig! De rapper viert vandaag zijn 24e verjaardag en dat niet alleen… Hij staat ook nog eens vier weken op #1 met zijn song Verleden Tijd. Congrats!

Check hieronder de highlights uit het leven van de birthday boy!

Acteren

De boy begon op zijn achtste met acteren en dansen. Herinner jij je nog dat hij ook te zien was in het programma Praatjesmakers? Ook speelde hij in de film Diep en had hij een gastrol in de politieserie Van Speijk.

Eerste songs van Lil’ Kleine

In 2012 kwam de rapper met zijn eerste EP Tuig Van De Richel. Ook deed hij in dit jaar mee aan het programma van Ali B Op Volle Toeren. Daar zong hij samen met Ali B en Brownie Dutch de song Zo Verdomd Alleen van Danny de Munk.

Drank & Drugs

In 2015 scoorde Lil’ Kleine, samen met de rapper Ronnie Flex, zijn eerste top 40-hit Drank & Drugs. De plaat werd dubbel platina en heeft nu meer dan 33 miljoen views op de teller staan. Wow!

Debuutalbum

In 2016 bracht Lil’ Kleine zijn debuutalbum WOP! uit. Dit album produceerde de rapper samen met Ronnie Flex en $hirak. In 2017 kwam zijn tweede album Alleen uit. Hier staan onder andere de songs Krantenwijk en Loterij op.

Spotify record

Samen met Frenna bewerkte hij het nummer Onderweg, dat oorspronkelijk van Abel uit 2000 is. Met deze song staat Lil’ Kleine nu vier weken op rij bovenaan in de Top 40. Ook pakte de song een Spotify-record voor de meeste streams in 24 uur!

The Voice of Holland

Volgende maand is Lil’ Kleine te zien als coach bij The Voice of Holland. De boy neemt de stoel van Miss Montreal over!

View this post on Instagram

Only the beginning.

A post shared by Lil Kleine (@lilkleine) on

Beeld: YouTube, Brunopress, Instagram

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen