Lil' Kleine eigen app

Lil’ Kleine komt met zijn eigen app

Lil’ Kleine verrast zijn fans met zijn eigen app. In de app zullen onder andere exclusieve filmpjes, winacties én interviews te zien zijn, cool!

Eigen app van Lil’ Kleine

Lil’ Kleine vertelt dat hij een goede reden heeft voor het lanceren van zijn eigen app: ‘Onder mijn groep volgers zitten veel fans. Zonder hun support had ik nooit gestaan waar ik nu sta. Die groep wil ik nu iets extra’s bieden. Nu ik geen concerten kan geven, kan ik via deze weg toch op een persoonlijke manier met ze connecten.’ Via de app worden abonnees onderdeel van een inner circle en hebben ze als eerste toegang tot concerttickets, merchandise en andere exclusieve ervaringen.

Ook zal de content in de app veel exclusiever en intiemer worden dan ooit! ‘Mijn trouwste fans kunnen mij wakker zien worden in bed en dat krijgen mijn 1,7 miljoen Instagramvolgers niet te zien’, vertelt de rapper. Uiteindelijk wil Lil’ Kleine ook exclusieve vipkaarten verkopen in de app, exciting!

De app is vanaf vandaag voor de eerste maand gratis te downloaden op IOS en Android. Vanaf de tweede maand betaal je 2,99 per maand. 

Lees ook:

Beeld: Lil’ Kleine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen