Lili & Camila zijn boos!

OMG! Een magazine heeft de body’s van Lili Reinhart en Camila Mendes gephotoshopt zodat ze dunner lijken. Enneh, de girls zijn not happy!

“Lili

Self-love

Camila en Lili hebben superhard gewerkt om zich confident en comfortable te voelen in hun eigen lichaam. De geëdite foto’s laten de obstakels zien die de girls iedere dag moeten overwinnen. In haar Instastory schreef Lili dat ze niet kunnen stoppen met vechten en dat de strijd pas net begonnen is. ‘Vrouwen zijn powerful, beautiful en strong… We gaan niet meer schuilen achter Photoshop om de beauty standards te bevestigen.’ Yasss girl!

Stop photoshop

Ook moedigt de Riverdale actrice andere celebs aan om te stoppen met het photoshoppen van hun taille, neus en armen. Dit zorgt er alleen maar voor dat girls een onrealistische body image krijgen en het probleem alleen maar bigger wordt. Nice!

Disrespected & disturbed

Camila die ooit heeft gevochten tegen een eating disorder schreef op Instagram dat ze het erg respectloos en gestoord vindt. ‘Wij zien liever onze bodies zoals ze echt zijn. I’m not interested in een dunnere waist. Ik ben tevreden met mijn lichaam zoals het nu is! You go girl!

Beeld: Brunopress, Twitter, Giphy 

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vind jij deze twee ook beautiful?

Gerelateerde artikelen