warmetruiendag Lili Reinhart biseksueel

Lili Reinhart bekend van Riverdale voelt zich gevangen

Riverdale -ster Lili Reinhart is weer terug in Vancouver, Canada, om de populaire Netflix-serie Riverdale verder op te nemen. Ze zit samen met de andere castleden in quarantaine en voelt zich eigenlijk een beetje gevangen. Vervelend… Ze zit samen met haar cast-leden in thuisisolatie voordat ze beginnen te filmen voor seizoen vijf. Spannend!

Gevangen

In een interview met het tijdschrift NYLON geeft ze aan dat ze Canada niet mag verlaten en daar is ze niet zo blij mee. Door de coronacrisis moet Lili Reinhart samen met de rest van de crew tot het einde van dit jaar in Canada blijven om seizoen vijf van Riverdale te filmen.

Feestdagen zoals Kerstmis en Thanksgiving kan Lili dus niet vieren met familie en vrienden. Dit is natuurlijk hartstikke naar! Ondanks alles, is ze toch dankbaar voor het feit dat ze nog mag doen wat ze leuk vindt. Veel mensen zijn hun baan verloren door de coronacrisis en zij kan nog terugkregen naar Riverdale. Wij hopen dat Lili zo snel mogelijk weer haar familie en vrienden mag bezoeken!

Lees ook:

Beeld: Instagram @lilireinhart / Bron: Mtv.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen