Lili Reinhart neemt een break van Twitter

De Riverdale-babe is graag veel in contact met haar fans. Instagram en Twitter zijn de platformen waar Lili het meest is te vinden. Social media staat jammer genoeg bekend om het verspreiden van veel negativiteit. Lili is daar geen fan van en verspreid dan ook zoveel mogelijk positieve gedachtes. Maar nu is de girl er even klaar mee.

Insta Stories

Gister meldde de actrice op haar Instagram Stories een break te nemen van Twitter. Zo vroeg ze zich af of mensen op Twitter ooit moe worden van het negatief en respectloos zijn naar anderen. De girl ging verder met dat er overal wel hate te vinden is, maar voornamelijk op Twitter. Ze noemde het platform een ‘cesspool’ (zinkput) voor gemene 15-jarige, die geen idee hebben waar ze over praten. Lili vertelde een break te nemen van de toxic site en van de mensen die het nodig vinden om haar, haar castmembers, haar relatie en Riverdale steeds aan te vallen.

Lili eindigde haar Stories met: hate to break it to you online trolls, maar het verspreiden van negativiteit online zal jou leven niet minder ellendig maken.

Twitter fight

Lili geeft niet aan welke negatieve berichten haar precies te veel werden. Wel weten we dat er afgelopen weekend actie is geweest tussen de castmembers van Riverdale en YouTuber Elijah Daniel op het platform. Elijah Daniel plaatste meerdere tweets over hoe slecht de show is en of de fanbase dat wel doorheeft. Verschillende castmembers reageerde hierop zoals, Kj Apa en Ashleigh Murray.

Lili Reinhart reageerde hier zelf niet direct op, maar haar Insta Stories zegt volgens ons genoeg.

Beeld: Instagram, Twitter

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen