Lucy Hale vertelt in een interview met Haute Living Los Angeles over haar ervaring met seksueel misbruik. Enneh, het is echt superzielig!

Pain

‘Mijn assault was niet zo erg als die van anderen, maar misbruik is misbruik. Ik denk dat er van veel mensen misbruik wordt gemaakt wanneer ze dronken of aangeschoten zijn. Het is mij overkomen en het gebeurt heel vaak. Gelukkig, is er met mij niets heftigs gebeurd.’ De Pretty Little Liars actrice liet in januari op Twitter en Instagram weten dat ze sexsual assault nooit helemaal begrepen had. Todat ze het zelf meemaakte en zelf de pijn voelde. ‘Mijn waardigheid en trots was gone. En ik wist niet meer wat ik moest doen.’ So sad!

#MeToo

In het interview vertelt ze ook dat ze movements zoals #MeToo heel goed vind. ‘Ik ben dankbaar dat peeps die ik amazing vind over dit soort dingen praten. Niet alleen vrouwen, maar ook boys maken het mee. Als we erover praten voelen de slachtoffers zich niet alleen. Doordat celebs hun ervaringen delen kunnen we het hopelijk verminderen.’ De girl wil niet iemand zijn die faked alsof ze zich iedere dag happy en goed voelt, omdat niemand zich 24/7 zo voelt. Nice!

https://www.instagram.com/p/BiU1w9aH1wh/?taken-by=lucyhale

Beeld: Brunopress, Giphy, Instagram (@lucyhale)

LEES OOK: